Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Bestel online uw drukwerk bij Thijsen Drukkerij!

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Bestel online uw drukwerk bij Thijsen Drukkerij!

Bestel online uw drukwerk bij Thijsen Drukkerij!

  • Geplaatst op
  • Door Thijsen Drukkerij
  • Geplaatst in drukwerk
Bestel online uw drukwerk bij Thijsen Drukkerij!

Vanaf nu kunt u al uw drukwerk online bestellen bij Thijsen Drukkerij! Meer hierover kunt u lezen in deze blog.

Heeft u wel eens overwogen om uw gewenste drukwerk bij Thijsen online te bestellen? Geen bestanden op usb-stick aanleveren of contact opnemen om de gewenste specificities persoonlijk door te nemen, maar gewoon direct online vanaf uw eigen computer.

 

Op onze website www.thijsen-drukkerij.nl kunt u ieder moment van de dag aan de slag met het bestellen van uw drukwerk, zoals Point of Sale materialen, gelijmde brochures, verpakkingen, folders, brochures en gepersonaliseerd drukwerk. Onze prijzen zijn uiterst scherp en daarnaast staat kwaliteit en snelle levering bij ons hoog in het vaandel.

 

Zelfs indien u nog weinig inspiratie heeft over het design van uw drukwerk kunt u uiteraard altijd bij ons aankloppen! U kunt rekenen op een passend en professioneel advies van onze creatieve medewerkers. Wanneer u vragen heeft over het soort papier dat u wilt gebruiken, het formaat, de aanleverspecificaties of welk aspect van het drukwerk dan ook, u kunt altijd een beroep doen op onze expertise.

 

Ook wanneer u spoed heeft met uw bestelling kunt u rekenen op Thijsen. U plaatst uw bestelling online en wij zorgen ervoor dat uw drukwerk zo snel mogelijk op de gewenste afleverlocatie is. Ook makkelijk en handig als u bijvoorbeeld geen tijd heeft om langs te komen bij ons in Geldermalsen.

Daarnaast doen wij altijd een gratis bestandscontrole voorafgaand aan de definitieve productie. Hiermee voorkomen we dat u een teleurstelling in ontvangst neemt en bent u zeker van hoogstaande kwaliteit.

 

Wilt u ook eens kennismaken met ons online bestelproces? Probeer het uit en ervaar de voordelen zelf. Om u tegemoet te komen, profiteert u deze maand van onze actie. Bij een online bestelling naar keuze, ontvangt u op uw volgende bestelling 10% korting. Toch mooi meegenomen!

 

Komt u er onverhoopt toch online niet uit? Belt u gerust met Thijsen via 0345 767 067 of mail uw vraag naar [email protected]