Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Laatste nieuws - Brainwash en Clubkappers als trouwe klant

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Brainwash en Clubkappers als trouwe klant

Brainwash en Clubkappers als trouwe klant

  • Geplaatst op
  • Door Thijsen Drukkerij
  • Geplaatst in signing
Brainwash en Clubkappers als trouwe klant

In deze blog zoomen we in op de drukwerk materialen die we voor Brainwash en Clubkappers hebben mogen maken.

Het sinds september 2015 gefuseerde Brainwash en Clubkappers is al enige tijd trouwe klant van Thijsen Drukkerij. Zij zijn het grootste kappersbedrijf in Nederland met meer dan 200 vestigingen. 

 

Het bekende kappersbedrijf is uiterst flexibel en zeer klantgericht. Klanten lopen zonder afspraak naar binnen. Daarnaast staan Brainwash en Clubkappers voor een betaalbare kapsalon die voor iedereen binnen handbereik ligt.

 

Met betrekking tot de signing materialen hebben we onder andere raamstickers, kraskaarten, plafond borden, posters, wobblers, cadeaubonnen en flyers mogen ontwikkelen. Thijsen Drukkerij heeft uitgebreide expertise op dit vakgebied en weet als geen ander om hier een opvallend en uniek design van te maken. Wij zijn er daarom ook trots op dat deze mooie Point of Sale producten op zoveel plaatsen in Nederland te zien zijn. Gaat u naar de kapper, dan maakt u indirect kennis met Thijsen. Toch leuk om te weten!

 

In een interview met Eline von Oerthel, marketing medewerkster bij Brainwash, komt naar voren dat wij een passende en doeltreffende oplossing hebben geboden met onze drukwerk en Point of Sale producten.

 

Eline vertelt: ‘’De combinatie van het aanbod, snelheid, betrokkenheid en kwaliteit maakt Thijsen als drukkerij erg uniek. Wij hebben expliciet voor Thijsen gekozen, omdat onze organisatie regelmatig adhoc te werk kan gaan en dan is het prettig dat een drukkerij flexibel ingesteld is en mee kan denken en werken. Wij kunnen Thijsen dan ook van harte aanbevelen aan andere bedrijven. Als klant ben je verzekerd van hoogstaande service en een goede kwaliteit. En dat ook nog eens voor een scherpe prijs!

 

Het is prettig om van een trouwe relatie te horen dat het creatieve team daadwerkelijk de verwachtingen waar maakt. Ook onze flexibiliteit en klantgerichte aanpak wordt gewaardeerd door onze klanten. Dit maakt ons als drukkerij sterk, waardoor we de beste producten voor onze klant kunnen maken. Wilt u ook met Point of Sale materialen opvallen bij uw klanten? Daag ons uit en ons team verrast u graag met creatieve oplossingen!