Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Concept Gallery verbindt partners met drukwerk van Thijsen

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Concept Gallery verbindt partners met drukwerk van Thijsen

Concept Gallery verbindt partners met drukwerk van Thijsen

  • Geplaatst op
  • Door Thijsen Drukkerij
  • Geplaatst in brochure, POS
Concept Gallery verbindt partners met drukwerk van Thijsen

Sinds kort hebben wij de Concept Gallery Amsterdam als nieuwe klant mogen verwelkomen.

De Concept Gallery is een uniek samenwerkingsverband tussen diverse toonaangevende bedrijven die gevestigd zijn in de interieurbranche. In deze showroom maakt u kennis met de volgende bedrijven: Plan Effect systeemwanden, Agape badkamers, Senso gietvloeren, Acosorb akoestische oplossingen, Julia interieur en projectmanagement, Thonet Meubelen en MOMO Rugs.

Binnen de Concept Gallery was de behoefte om de 8 partners gezamenlijk te promoten. Door de algemene brochure van Thijsen Drukkerij wordt de kracht en de verschillende producten van de partners nu geheel aan elkaar verbonden. De algemene brochure straalt nu een overzichtelijk geheel uit.

De Concept Gallery heeft brochures, speciale vouwkaartjes (give aways) tijdens evenementen en bezoeken en stoepborden laten produceren bij Thijsen.

De eigenschappen moesten bestaan uit (200 grams) papier houtvrij silk in een compact formaat van 210x150mm.

Het vouwkaartje was een product op maat. De Concept Gallery had een idee en dit heeft Thijsen vertaald naar een product. Dit kaartje zal worden gebruikt om weggegeven te worden aan de bezoekers van de Concept Gallery en tegelijkertijd dienen als promotiemateriaal tijdens events. Het is zowel een visitekaartje als een leuke gimmick in een. De partners van de Concept Gallery hebben de hotspots van Amsterdam hierop geplaatst. Hierdoor heeft het kaartje nog eens een toegevoegde speciale waarde en zal het niet snel worden vergeten!

Bij de ingang van de Concept Gallery staan nu ook 2 stoepborden waarop alle partners gepresenteerd zijn. Thijsen Drukkerij heeft ook de eigen expertise ingezet om hier een overzichtelijk en strak stoepbord te creƫren voor de Concept Gallery. Dit stoepbord is onderdeel van het POS (point of sale) materiaal binnen de showroom. Bijzonder aan deze moderne borden is dat ze vanaf maar liefst 3 zijden zichtbaar zijn en zelfs aan de weersbestendigheid is gedacht! Dit scheelt een hoop werk mocht er een regenbui naderen..

De Concept Gallery is zeer tevreden over de buitengewoon snelle levering van de bestelde producten bij Thijsen Drukkerij. Alles werd persoonlijk bezorgd en alle afspraken zijn geheel nagekomen.

Heeft u interesse in vergelijkbare producten? Neem vrijblijvend contact met ons op.