Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Creatieve visitekaartjes

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Creatieve visitekaartjes

Creatieve visitekaartjes

  • Geplaatst op
  • Door Thijsen Drukkerij
  • Geplaatst in visitekaartjes
Creatieve visitekaartjes

Val op met een creatief visitekaartje!

Heeft u wel eens aan creatieve visitekaartjes gedacht? Wist u dat u enorm kunt uitpakken met visitekaartjes? Creativiteit in visitekaartjes is buitengewoon onderscheidend. Door juist hiermee het verschil te maken, maakt u een enorme indruk op uw klanten! U zult immers niet snel vergeten worden en de klant zal uw visitekaartje altijd in zijn achterhoofd houden.


Uiteraard plaatst u op het kaartje de contactgegevens, maar bedenkt u ook eens wat u precies wilt uitstralen naar uw klanten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw beroep in het ontwerp verwerken, of wat dacht u bijvoorbeeld van een visitekaartje waar 3D letters in verwerkt zitten.


Thijsen Drukkerij kan voor u leuke visitekaartjes ontwerpen onder andere in de afmeting 55 mm x 85 mm. De prijs voor het visitekaartje is uiterst scherp! Samen creëren we met de klant de mooiste visitekaartjes. In deze blog zoomen we in op een top 3 waar u inspiratie uit kunt halen.
 

1. Visitekaartjes waar een vorm is uitgesneden. Hierdoor vallen ze niet iets meer op dan normaal, het is een leuke en originele manier om uw logo naar voren te laten komen.

2. Heeft u een transportbedrijf? Transport gaat vaak in dozen, u kunt bijvoorbeeld een mini doosje als visitekaartje laten maken. Vooral leuk in vorm!

3. Visitekaartjes in de vorm van een liniaal zijn niet alleen erg leuk, maar ook functioneel!

 

Heeft u ook behoefte aan creatieve visitekaartjes? Of bent u na het lezen van dit blog nieuwsgierig geworden? Bespreekt u dan geheel vrijblijvend de mogelijkheden met Thijsen Drukkerij uit Geldermalsen.