Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Laatste nieuws - Direct Mail en YouTube

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Direct Mail en YouTube

Direct Mail en YouTube

  • Geplaatst op
  • Door Thijsen Drukkerij
Direct Mail en YouTube

In deze blog leest u meer over de inzetbaarheid van Direct Mail en YouTube .

Thijsen Drukkerij helpt bedrijven om beter te worden in hun visuele communicatie door actief mee te denken in de keuze van passend communicatiemateriaal. Door onder andere de inzet van Direct Mail verhoogt u uw zichtbaarheid in de markt hetgeen zal leiden tot meer omzet.

 

Direct Mail is een uitstekend marketing middel om snel en gecontroleerd een grote groep van ontvangers te benaderen met dezelfde boodschap. Op een “gewone” wijze e-mailen daarentegen, wordt vaak als spam beschouwd en niet gelezen. Uw bedrijfsboodschap verdwijnt dan in de prullenmand!

 

Direct Mail is een communicatievorm bij uitstek, een excellent voorbeeld van direct marketing, die Thijsen Drukkerij geheel volgens uw wensen kan personaliseren. Selectief, gecontroleerd, overtuigend, meetbaar, goedkoop en gepersonaliseerd zijn dan ook de kernwaarden van Direct Mail!

 

De meest herkenbare toepassing van Direct Mail is in de vorm van een brief of folder. Maar u wilt als toonaangevend bedrijf een stapje meer? Thijsen Drukkerij heeft alle expertise in huis om op succesvolle en unieke wijze uw Direct Mails te verzorgen en vooral u als werkgever te ontzorgen!

 

Het einde van het jaar is in zicht en het nieuwe jaar komt er aan. Wilt u eens op een unieke wijze uw personeel, afnemers, opdrachtgevers verrassen met een Oudejaars- of Nieuwjaarsbijeenkomst? Thijsen Drukkerij heeft iets innovatiefs voor u in petto!

 

Wat te denken van een Direct Mail in combinatie met YouTube?? Een geweldige manier om uw doelgroep niet alleen uit te nodigen, maar ook op gepersonaliseerde wijze te bedanken voor inzet, feedback en tevens uw doelstellingen voor de komende periode te presenteren! Thijsen Drukkerij heeft voor dit unieke concept alle expertise in huis.

 

Geïnteresseerd?? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en vertalen uw vraag in een innoverend marketing concept, dat zeer onderscheidend in de markt is!

 

Belt u gerust met Thijsen Drukkerij via tel: 0345-767067