Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Een tevreden klant is goud waard

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Een tevreden klant is goud waard

Een tevreden klant is goud waard

Een tevreden klant is goud waard

Een tevreden klant is goud waard. Een tevreden klant is namelijk de motor van elke business. Zo ook voor onze drukkerij. Klanttevredenheid staat bij Thijsen Drukkerij hoog in het vaandel. Om het niveau van klanttevredenheid hoog te houden, is kwaliteit van onze producten vereist. Kwaliteit leveren is en blijft bij ons prioriteit nummer 1.

Deze week ontvingen wij een prachtig compliment van een klant bij de persoonlijke aflevering van één van onze producten. Allrisk Valbeveiliging gaf ons de opdracht om een bureaukalender met persoonlijke brief in een gepersonaliseerde sleeve te verpakken. Niet alleen de productie en verpakking besteedde zij aan onze drukkerij uit, maar ook de gehele verzending.

Bij de presentatie van het resultaat reageerde Astrid Bruurmijn van AllRisk vol enthousiasme meteen: “Wat een te gek idee om de kalender in een sleeve te verpakken. Iedereen is helemaal blij, goede kwaliteit en gewoon.. TOP!”. Klant blij, wij als drukkerij ook blij.

Laat een klant de verzending van de direct mail ook aan ons over, dan rekent Thijsen Drukkerij hier achteraf geen aparte porto kosten voor.  Bij ons is alles inclusief. De klant weet wat hij koopt en komt hierdoor niet voor verrassingen te staan. Tegenwoordig kunnen zelfs verpakkingen online op onze website worden besteld. Wij zijn transparant over de prijs en dit wordt gewaardeerd.