Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Jubileumboek met zilver preeg voor Plan Effect Systeemwanden

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Jubileumboek Plan Effect Systeemwanden

Jubileumboek Plan Effect Systeemwanden

  • Geplaatst op
  • Door Thijsen Drukkerij
  • Geplaatst in gelijmde brochure
Jubileumboek Plan Effect Systeemwanden

Voor Plan Effect Systeemwanden mochten wij onlangs een jubileumboek maken. Natasja Schulte, verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij Plan Effect, vertelt over haar ervaring met ons als drukkerij.

Al 25 jaar produceert Plan Effect wandsystemen van hoogwaardige kwaliteit. Een prachtige mijlpaal waar dit bedrijf trots op is. Dat gevoel wilde zij ook delen met medewerkers en vaste klanten middels een jubileumboek. Het boek staat vol interviews met medewerkers en vaste klanten, maar ook de historie, producten en projecten worden hierin uitgelicht.

Natasja Schulte, marketing communicatie bij Plan Effect, vertelt over de keuze voor een jubileumboek en de ervaring met Thijsen als drukkerij.

"Het design van het boek moest aansluiten op het imago en de identiteit van Plan Effect. Daarom is er gekozen voor een wit design met zilver-preeg. Deze preeg bevat het 25-jarig bestaan logo van Plan Effect. Wij hebben expliciet gekozen voor Thijsen Drukkerij, vanwege de mooie afwerking, hoogwaardige drukkwaliteit en fijne relatie die we al met Thijsen Drukkerij hebben. De reacties uit de markt zijn weer overweldigend, zowel qua inhoud als de kaft. Thijsen Drukkerij heeft onder andere ook ons architectenboek en diverse folders mogen verzorgen".

Heeft u ook interesse in het laten drukken van bijvoorbeeld een jubileumboek en bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze boeken? Stuur ons een mailtje en wij sturen u een voorbeeld exemplaar toe.