Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Laatste nieuws - Klant aan het woord - KlusWijs

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Klant aan het woord - KlusWijs

Klant aan het woord - KlusWijs

  • Geplaatst op
  • Door Gijsbert
Klant aan het woord - KlusWijs

KlusWijs, de jongste doe-het-zelf keten van Nederland is al bijna 3 jaar tevreden klant bij Thijsen. We gingen bij ze langs om een kijkje te nemen in verschillende winkels en om te vragen wat ze nu echt aan ons hebben als drukwerk leverancier.

De helden van doe-het-zelf

Met momenteel 31 vestigingen is KlusWijs de jongste doe-het-zelf keten van Nederland. Het uitgangspunt van KlusWijs is hoge kwaliteit voor een scherpe prijs in combinatie met een enorme dosis kennis, informatie en service. Dit bieden zij aan in zeer toegankelijke, overzichtelijke en onderscheidende winkels door hele land. Bedoeld voor zowel doe-het-zelvers als professionals die vakkundig en vertrouwd worden geholpen door een team van specialisten. Dat alles voor een voordelige prijs.

 

Kwaliteit- en servicegericht 

Vóór de samenwerking van KlusWijs met Thijsen, had de doe-het-zelf keten behoefte aan betere dienstverlening van haar toenmalige drukker. De langzame communicatie en minimale flexibiliteit in het bestelproces kon zorgen voor problemen. KlusWijs was op zoek naar een meer persoonlijke aanpak en een betere service van haar drukwerk leverancier, net zoals zij dit bieden in hun eigen winkels.

 

Een goede samenwerking

Eind 2015 vertrouwde KlusWijs hun POS-materiaal aan Thijsen toe, sindsdien leveren wij kwaliteit in alle soorten en maten en maakt KlusWijs tevreden gebruik van onze services. Posters, kaarten, displays enz. met een unieke uitstraling, aansluitend op de algehele look and feel van KlusWijs worden al 3 jaar op rij per winkel op tijd geleverd. Recent hebben we een aantal winkels bezocht, en gezamenlijk bekeken wat we kunnen verbeteren en innoveren. Dit, met als doel de klant nog meer te triggeren en te inspireren:

 

Sonja Bauchier

Marketing & Communicatie Manager

 

“Het zijn hele korte lijntjes met Thijsen, we krijgen snel reactie op mail en ze zijn telefonisch goed bereikbaar. Bovendien is het fijn sparren met Walter Thijsen over trends in POS in de retail en komen we samen tot nieuwe ideeën voor de KlusWijs en KW Wonen winkels. 

 

Walter Thijsen heeft samen met mij een aantal winkels bezocht om inspiratie op te doen voor een betere POS strategie in de toekomst. We hebben samen gekeken hoe we de consument nog meer kunnen verleiden, acties er meer uit kunnen laten springen en een strakker beeld in de winkels kunnen creëren. Dit was erg leuk en inspirerend! 

 

Ik kan Thijsen aanbevelen aan anderen, ook zeker voor retailers met meerdere winkels is het ideaal, omdat zij pakketten per winkel maken en deze snel kunnen uitleveren. Alles wordt keurig verpakt, waardoor zaken nooit gekreukt of beschadigd aankomen.”

 

Benieuwd wat Thijsen voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Wij laten graag zien waar er kansen en mogelijkheden zijn voor uw visuele communicatie.

 

 

 

"Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes" 
- Henry Ford
.