Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Klanten binden met een klantenpas

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Klanten binden met een klantenpas

Klanten binden met een klantenpas

  • Geplaatst op
  • Door Thijsen Drukkerij
  • Geplaatst in Klantenpas
Klanten binden met een klantenpas

Klanten zijn het belangrijkste voor uw bedrijf. Verbetering van uw resultaten heeft altijd te maken met wat uw klanten doen, maar ook met wat u zelf voor uw klanten doet.

Zo kunt u een loyaltiteitsprogramma opstellen, waarmee u uw klanten op een leuke manier kunt belonen voor hun aankopen. Is uw bedrijf ook al voorzien van een klantenpas? Door uw klant meer te bieden dan de concurrent doet, krijgt u een grotere klantenkring. Uiteindelijk leidt dit er toe dat klanten loyaliteit gaan ontwikkelen voor uw bedrijf.

 

Zo kunt u bijvoorbeeld een spaaractie opstellen om uw klanten te belonen voor hun aankopen. Daarnaast verhogen acties zoals klantenkaarten de retentie in uw bedrijf. Klanten zullen sneller terugkomen, omdat er leuke acties aan verbonden zijn.

 

Onlangs hebben wij voor Hans Anders verschillende klantenpassen mogen produceren welke zij onder andere aan de klant geven bij het afsluiten van een service contract. In deze blog zoomen wij in op de ervaring van Hans Anders met Thijsen Drukkerij, waarbij inkoper Arno Bink zijn mening deelt.

 

‘’Wat Thijsen Drukkerij zo uniek maakt ten opzichte van andere drukkerijen is de combinatie van een hoge reactie, gekoppeld aan een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Daarnaast blinkt Thijsen Drukkerij uit in pro actief meedenken vanuit het perspectief van de klant. Thijsen Drukkerij gebruikt hun expertise om ons hier en daar aan te vullen op het gebied van drukwerk. Daarnaast is de drukkerij erg flexibel. We hebben onder andere factuurmapjes, servicepassen en cadeaupassen laten maken bij Thijsen Drukkerij. Wij zijn dan ook bijzonder tevreden over het eindresultaat en bevelen deze drukkerij zeker ook aan anderen aan!’’

 

Thijsen Drukkerij kan u op het gebied van klantenpassen uitstekend van dienst zijn.

Wij produceren de (gepersonaliseerde) klantenpassen in PVC materiaal, we maken transparante pasjes of passen van hout. We kunnen de passen in verschillende dikten maken en uiteraard in full colour of zelfs met een zilver of goud bedrukking. Ook kunnen we deze van een kraslaag, 3D effect of schrijfvlakje voorzien.

 

Kortom, genoeg mogelijkheden om uw klanten loyaal te laten zijn aan uw bedrijf. Door de diversiteit in keuzes begrijpen wij dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u goed adviseren over mogelijkheden. Thijsen Drukkerij heeft veel expertise in huis om u op weg te helpen op dit gebied!

 

Bel voor meer informatie met Walter Thijsen tel: 06-54961488 of mail via [email protected].