Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Nieuwe website Thijsen Drukkerij Geldermalsen

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Lancering nieuwe website Thijsen

Lancering nieuwe website Thijsen

Lancering nieuwe website Thijsen

“Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Een grondige verbouwing was hard nodig: de site moest sowieso beter, moderner en responsive worden,” vertelt Walter Thijsen, eigenaar van Thijsen Drukkerij uit Geldermalsen.

De website werkt op desktop, maar ook goed op tablet en mobiel. Nieuw voor de klant is de mogelijkheid om bepaalde producten direct te kopen op onze website. “Onze prijzen zijn scherp. Kiest u bijvoorbeeld voor een direct mail, dan zijn de getoonde prijzen zelfs inclusief portokosten. Deze worden vaak bij andere drukkerijen nog extra in rekening gebracht,” aldus Thijsen.

De getoonde producten op de website zijn slechts een deel van het totaalaanbod van Thijsen Drukkerij. Staat er een product niet bij, dan kunt u via het contactformulier een bericht achterlaten en wordt u vaak dezelfde dag nog door ons gebeld. Een vrijblijvend adviesgesprek plannen wij dan graag nader met u in.

Daarnaast beschikt de website nu over een blogfunctie. Om de week zullen wij u voorzien van allerlei nieuws omtrent productontwikkelingen, gerealiseerde projecten of bijvoorbeeld leuke acties. Regelmatig zullen wij ook een project uit ons portfolio belichten. Vindt u het leuk om hier ook eens tussen te staan? Laat het ons weten.

Vanaf heden zullen wij ook maandelijks een digitale nieuwsbrief naar onze relaties gaan versturen. Op onze website kunt u zich hier ook direct voor inschrijven. Kortom: we maken het u op veel fronten gemakkelijker!

Wij zijn erg benieuwd wat u van onze nieuwe website vindt. Ook voor verbetertips staan wij open. U kunt uw reactie achterlaten bij deze blog of ons een e-mail sturen.