Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Maak uw unieke en persoonlijke relatiegeschenken bij Thijsen

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Maak uw unieke en persoonlijke relatiegeschenken bij Thijsen

Maak uw unieke en persoonlijke relatiegeschenken bij Thijsen

  • Geplaatst op
  • Door Thijsen Drukkerij
  • Geplaatst in relatiegeschenken
Maak uw unieke en persoonlijke relatiegeschenken bij Thijsen

In deze blog gaan we dieper in op unieke en persoonlijke relatiegeschenken welke door Thijsen gemaakt kunnen worden.

De zomer is bijna ten einde en de dagen worden weer langzaam korter. Er breekt een periode aan waarin bedrijven weer gaan brainstormen over relatiegeschenken tijdens de feestdagen. Het lijkt nog ver weg, maar als specialist in drukwerk krijgen wij hier nu al vragen over.

Naast het drukwerk en Point of Sale materialen kunnen wij namelijk ook uitstekend relatiegeschenken voor u produceren. Thijsen Drukkerij heeft ruime ervaring met het maken van originele promotionele producten die net even anders zijn dan bij de concurrent.

U kunt daarmee een unieke en positieve indruk achter laten bij uw klanten. Als drukkerij kunnen we u ook van dienst zijn als het gaat om unieke en persoonlijke relatiegeschenken.

Zo kunnen we bijvoorbeeld een exclusief etiket op maat creëren voor een heerlijke fles rode wijn of het ontwerpen en produceren van een ludieke uitnodiging voor een kerst- of nieuwjaarsborrel.

Met een bedrukt relatiegeschenk geeft u een blijvende herinnering, maar het kan ook een leuke binnenkomer zijn. Vaak worden sleutelhangers, pennen of een fles wijn gebruikt om als relatiegeschenk te geven, maar u kunt ook iets origineels weggeven.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke cadeaubon? Dit geheel passend bij de interesses van de klant, zodat het echt een persoonlijk geschenk wordt. Of gepersonaliseerde kalenders, ansichtkaarten of een gift in een unieke en gepersonaliseerde verpakking?

Relatiegeschenken laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam roept een positieve emotie op, want door het bedrukken van een relatiegeschenk laat u zien dat u er aandacht aan heeft besteed. En dit is een leuk gebaar om naar uw klanten te maken bij het passeren van de Kerst of jaarwisseling!

De kans is groot dat uw klant na het ontvangen van een relatiegeschenk langer aan u verbonden blijft en dat er ook een sociale band tussen de klant en u ontstaat. Een goede reden om een persoonlijk relatiegeschenk cadeau te geven. Voor gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn wij graag uw partner!

Doordat Thijsen een flexibele en kleine organisatie is kunnen we zeer snel uw bestellingen realiseren. Het bedrukken van onze persoonlijke relatiegeschenken doen wij met een hecht team van fijne medewerkers. Onze mensen hebben allemaal passie voor het vak. Ze zijn uiterst gemotiveerd en dat ziet u terug in het eindproduct. Met veel zorg en aandacht maken wij de mooiste bedrukking voor u en uw klanten.

Wij denken graag mee in het bedenken van een uniek en persoonlijk relatiegeschenk. U kunt hiervoor ten alle tijde contact met ons opnemen.

U bent van harte welkom om bij ons op te koffie te komen in Geldermalsen. Uiteraard kunnen we ook bij u op locatie langskomen. Neemt u gerust contact met ons op voor eventuele vragen via [email protected] of via tel: 0345-767067.