Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Makkelijk POS materiaal bestellen? | Thijsen Drukkerij

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Makkelijk POS materiaal bestellen?

Makkelijk POS materiaal bestellen?

Makkelijk POS materiaal bestellen?

Droomt u er als retailer ook van om op een makkelijke manier de benodigde Point of Sale materialen voor in uw winkel te bestellen? Thijsen Drukkerij helpt u bij het snel samenstellen van uw gewenste POS pakket. En dat met slechts één druk op de knop!

Als drukkerij denken wij al jarenlang goed mee met de klant. Bij ons is het vanzelfsprekend om oplossingen voor de klant te bedenken. Wij ontwerpen en produceren veel POS materialen voor retailers. Dit zijn Point of Sale materialen die opvallen en de aandacht trekken in winkels, zoals posters, stickers, displays of schapkaarten. De POS materialen drukken wij in eigen huis, we verpakken het zorgvuldig en leveren het af op filiaal niveau. We creëren samen met de klant in het oog springende oplossingen en mede dankzij onze zeer scherpe prijs en snelle levering bestellen retailers veelal het gehele POS pakket bij Thijsen Drukkerij.

Sinds dit jaar bieden wij retailers een extra service wanneer zij de POS materialen voor een periode van minimaal een jaar bij ons laten drukken. Wij ontwikkelen voor de retailer een webshop op maat, zodat de verschillende POS items online kunnen worden besteld. Ook bieden we complete POS pakketten aan. Dit is interessant wanneer er bijvoorbeeld diverse vestigingen zijn en normaliter het hoofdkantoor voor de juiste bestelling per vestiging moet zorgen. Wij centraliseren alles in één webshop en nemen hierbij werk uit handen van een hoofdkantoor.

De designs van bijvoorbeeld een poster of prijskaart worden bij ons aangeleverd en wij plaatsen alles netjes voor de retailer in de webshop. De vestiging ziet in één oogopslag wanneer er nieuwe POS materialen beschikbaar zijn en kan de gewenste exemplaren en hoeveelheden zelf direct bestellen. Wij ontvangen de bestelling meteen per e-mail en we kunnen starten met het drukken van de POS items. Een snellere bestelling en uiteindelijke verwerking van het drukwerk kan bijna niet!

Afgelopen week hebben wij ANWR-Garant als nieuwe klant mogen verwelkomen. Het komende jaar mogen wij voor hun formule Podo-Linéa diverse Point of Sale materialen drukken. Om het bestelproces voor de retailers te versnellen en makkelijker te maken, hebben wij in slechts enkele dagen een complete webshop voor hen gemaakt. Uiteraard maken we de webshop geheel in de huisstijl van Podo-Linéa.

Bent u zelf retailer en heeft u ook behoefte aan deze gratis tool? Wij overtuigen u graag van de voordelen en bieden u daarom een kosteloze demo aan. Neemt u hiervoor contact op met Walter Thijsen, telefoon 0345 767 067 of [email protected]