Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Laatste nieuws - Meer dan drukwerk - dynamisch & on demand

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Meer dan drukwerk - dynamisch & on demand

Meer dan drukwerk - dynamisch & on demand

  • Geplaatst op
  • Door Gijsbert
Meer dan drukwerk - dynamisch & on demand

De retailsector evalueert razend snel. Als retail-drukker zien wij onze klanten en hun marketingactiviteiten groeien en spelen wij in op ontstaande problemen bij de retailer. Met als doel het ontzorgen van de marketingafdeling en het volledig verzorgen van de marketingmiddelen - dynamisch & on demand.

Marketing veranderd

Vandaag de dag vragen bedrijven steeds meer van hun marketingafdeling. Marketing moet sneller, relevanter en effectiever dan een aantal jaar geleden. Marketingkosten stijgen en er moet sneller en vaker geschakeld worden tussen de marketingafdeling en partijen zoals wij. Dat kan veel efficiënter!

 

De vraag naar iets extra’s

Hierdoor ontstond er een stijgende vraag vanuit onze klanten naar extra service op het gebied van marketing. Of het nu online of offline activiteiten zijn, binnen of buiten de winkel. Wij zijn door onze klanten op de proef gesteld in hoeverre wij hen verder kunnen helpen en ontzorgen met onze expertise. 

 

Eerder in onze BLOG: KlusWijs - waarbij Thijsen samen met de Marketing Manager nieuwe strategieën ontwikkelde voor de uitstraling van hun filialen. Lees meer

 

Naast de productie van marketing materiaal helpen wij klanten dus graag verder op het gebied van (web)design, advies, montage en nog veel meer. Maar we zijn toch een drukkerij?

 

Het toevoegen van iets extra’s

Het drukken van visuele communicatie is inderdaad onze core-business maar wij gaan verder dan dat, en creëren iets extra’s voor onze klanten. Dit begint met advies op locatie waarbij de klantbeleving centraal staat en wij nieuwe kansen creëren voor de retailer met onze print-technieken. Middels abonnementsvormen willen wij waarde toevoegen in het marketing fulfilment proces van de retailer. We ontzorgen onze klanten door het gehele proces van design, opslag, distributie en plaatsing van de marketing materialen te verzorgen.

 

 

Centralisatie voordelen

Efficiency

 

Maximale controle

 

Helder overzicht

 

Vast contactpersoon

 

 

 

Effectiviteit

 

Levering uit voorraad

 

Printing on demand

 

24/7 wereldwijd toegankelijk

 

 

Interesse? Neem contact met ons op en sta versteld van de mogelijkheden.