Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Laatste nieuws - Nieuwe inspiratie en technologie bij Thijsen

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Nieuwe inspiratie en technologie bij Thijsen

Nieuwe inspiratie en technologie bij Thijsen

  • Geplaatst op
  • Door Gijsbert
Nieuwe inspiratie en technologie bij Thijsen

Wat zegt winkelervaring over de liefde tussen klant en uw merk? Want liefde is… dat ze liever bij jou kopen dan bij een ander. Klanten aantrekken is één, maar hen vervolgens aan je weten te binden is een lastiger verhaal. De hamvraag voor winkeliers: hoe behoud ik bezoekers in mijn offline winkels en welke functie krijgt de winkel?

Uit onderzoek blijkt dat merken zich moeten blijven vernieuwen om relevant te blijven. De consument kijkt tegenwoordig verder dan een loyaliteitsprogamma en heeft behoefte aan emotionele-binding: persoonlijk, vernieuwend, verrassend en bovenal sfeervol.
 

Klantenbinding dankzij winkelbeleving.

Een goede basis in de relatie tussen uw merk en klant is het creëren van de beste winkelervaring. Waar kan de consument jou merk aan herkennen en hoe onderscheid je je van de rest? Daar hebben wij een antwoord op. Dankzij de veranderende markt is Thijsen meer dan alleen een productiebedrijf geworden. Wij zijn constant opzoek naar nieuwe mogelijkheden om de fysieke winkels van onze klanten naar een hoger niveau te brengen. 
 

Inspiratie en advies.

Naast het verzorgen van POS en signing, bieden wij u graag inspiratie en advies. Wij zien het belang van een passende winkelbeleving voor uw klanten. Daarbij is het ons doel om de klantervaring te optimaliseren waardoor men sneller terug komt in uw winkel. Dit doen wij door een bijdrage te leveren aan de beleving en sfeer in uw winkels middels advies, ontwerp, productie en montage. 
 
Met onze technieken kunnen wij flexibel en snel, op elk gewenst materiaal, sfeer in uw winkel creëren. Hierdoor kunt u snel schakelen in de winkelbeleving die past bij uw huidige campagnes. Daarnaast is er ruimte voor eindeloze creativiteit in de presentatie van uw merkidentiteit.
 

Ervaar het hieronder zelf! Door met je cursor over de beelden heen te swipen.

 
Wij geven u graag advies m.b.t. de mogelijkheden van print.  We denken graag met u mee als het gaat om het creëren van sfeer - binnen en buiten de winkel. Laat de consument omkijken naar uw pand en bind ze door een optimale winkelbeleving voor hen te creëren. 
 

 

Laat u inspireren.

Meld je nu aan door ons een mailtje te sturen en ontvang de officiële uitnodiging van onze inspiratie-sessie medio september 2019. Hier geven wij u een kijkje achter de schermen en proeft u de sfeer die print kan bieden.
 
Laat u inspireren over de styling en decor van uw winkelpanden
onder het genot van een borrel en bite!