Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Laatste nieuws - Nieuwe technologie bij Thijsen - nieuwe mogelijkheden voor de Retail.

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Nieuwe technologie bij Thijsen - nieuwe mogelijkheden voor de Retail.

Nieuwe technologie bij Thijsen - nieuwe mogelijkheden voor de Retail.

  • Geplaatst op
  • Door Gijsbert
Nieuwe technologie bij Thijsen - nieuwe mogelijkheden voor de Retail.

Een hogere kwaliteit, meer vrijheid en creativiteit in uw print materiaal? Door gebruik te maken van de nieuwste technologie zorgen wij ervoor dat u extra goed opvalt in de retail wereld. Nieuwsgierig? Lees meer over deze nieuwe printer, haar unieke mogelijkheden en effectieve toepassingen.

Nieuwe technologie bij Thijsen - nieuwe mogelijkheden voor de Retail

Technologie van tegenwoordig veranderd exponentieel en is bijna niet meer bij te houden, wij bij Thijsen zitten er met onze neus bovenop. Om de hoogwaardige kwaliteit en diversiteit te waarborgen moet Thijsen aan het voor front staan wat betreft nieuwe mogelijkheden voor u als klant. Wij staan altijd op de uitkijk voor baanbrekende technologieën om onze kwaliteit te verbeteren en onze diversiteit voor u te vergroten.

 

EPSON SureColor

Nieuw in ons arsenaal is deze grootformaat printer, met een zeer groot kleurbereik, geoptimaliseerd voor kwalitatief hoogwaardige print. De SureColor vertegenwoordigt momenteel de beste printkwaliteit in de industrie. Elk afzonderlijke component is volledig door de fabricant ontworpen en vervaardigd om resultaten van professionele kwaliteit te garanderen.

 

Vergroot kleurbereik

Met deze 9-kleuren printer bieden wij een groot verscheidenheid aan kleuren voor een reeks van verschillende afdruktoepassingen. Met een uitstekende fotografische afdrukkwaliteit, duurzaamheid en mediacompatibiliteit.

 

 

Unieke mogelijkheden

 

 

Revolutionaire kleuren

Met 9 verschillende kleuren hebben we onze diversiteit kunnen vergroten en daar staat THIJSEN voor. Wij bieden klanten nieuwe manieren om creaties te maken, in dit geval met eindeloos veel kleuren op een breed scala aan toepassingen.

 

Metallic

Een van de extra mogelijkheden is het printen van goud of zilver middels metallic inkt. Gemixt met een van de andere 9 kleuren is deze kleur inzetbaar in een onbeperkt aantal tinten. Laat uw fantasie de vrije loop en voeg eens wat shine toe aan uw printmateriaal.

 

Wit

Een andere unieke optie is het daadwerkelijk printen van de kleur wit, wat talloos nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. Denk aan transparante raamstickers met witte contrasten of het inzetten van een witte achtergrond, voor een maximale kleurechtheid.

 

Kwaliteit en precisie

Bij THIJSEN gaan wij alleen voor hoogwaardige kwaliteit, de combinatie van kwalitatieve inkt en precieze print is precies voor ons de reden geweest deze nieuwe machine bij onze uitrusting toe te voegen.

 

Kwaliteit inkt

Dankzij de zogenoemde Eco-Solvent Ink Technology kan de SureColor tot 98.2% van de PMS-kleur echtheid printen, dit wordt geëvalueerd en gecertificeerd door Pantone®. Hierdoor sluit het drukwerk naadloos aan op uw huisstijl. Ook verbetert deze technologie de buitenduurzaamheid en is de inkt gecertificeerd voor zijn lage emissie uitstoot.

 

Precisie print

Uitgerust met de nieuwste generatie PrecisionCore® printkoppen zorgt de machine voor een verbeterde betrouwbaarheid van de nu al ongekende kwaliteit. De verder ontwikkelde screening technologie geeft een uitstekende print helderheid en scherpte mee aan uw materiaal, met een ongekende resolutie van maximaal 1440 x 1440 Dpi.

 

 

Ontdek meer

Neem contact met ons op en ontdek de compleet nieuwe reeks van creatieve toepassingen voor signalisatiematerialen tot high-end displays en decors.

 

Effectieve toepassingen