Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Laatste nieuws - Nu ook folder displays bij Thijsen Drukkerij

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Nu ook folder displays bij Thijsen Drukkerij

Nu ook folder displays bij Thijsen Drukkerij

  • Geplaatst op
  • Door Thijsen Drukkerij
  • Geplaatst in folderdisplay, POS
Nu ook folder displays bij Thijsen Drukkerij

Vanaf nu ook folder displays bij Thijsen Drukkerij.


Veel bedrijven verspreiden folders over een tafeltje in de hoop dat potentiële klanten deze folders mee naar huis nemen, maar foldermateriaal kan veel netter worden gepresenteerd! Het is immers van groot belang dat een folder altijd de aandacht trekt.

Daarnaast straalt u met een folder display uit dat u serieus, verzorgd en georganiseerd over komt bij uw klanten.
Met een folder display plaatst u relatief veel folders op een klein oppervlak, zoals op een beurs, of een andere plaats waar ruimte beperkt is.

Door de afgebeelde folder display in deze blog wordt uw folder direct een eyecatcher. U kunt deze bijvoorbeeld op de balie plaatsten, zodat de folder direct in beeld is als er een klant binnen komt.
Deze folder display is onderdeel van het POS materiaal dat tot de mogelijkheden van Thijsen Drukkerij behoort.

Bij Thijsen Drukkerij hebben we een zeer ruime hoeveelheid aan POS materiaal voor u beschikbaar. Zo kunnen we zowel de kleine als grote ondernemer optimaal bedienen op drukwerk gebied.

Over de inzetbaarheid van al het overige POS materiaal adviseren wij u graag. Wij hebben een ruime expertise op dit vakgebied en maken u graag wegwijs om dit op de juiste wijze in te zetten. Neemt u gerust contact met ons op over de inzetbaarheid van Point of Sale materiaal.

Deze folder display is eenzijdig full colour bedrukt in een oplage van 12 stuks. Uiteraard is ook Point of Sale materiaal in kleine oplagen beschikbaar, desgewenst gepersonaliseerd! Ook als u spoed heeft met uw drukwerk kunt u zich wenden tot Thijsen Drukkerij! We hebben zeer korte levertijden, waardoor we u snel kunnen voorzien van uw drukwerk

De folder display is een geringe investering met grote resultaten! U wilt dit toch ook?

Belt u gerust met Walter Thijsen tel: 06-5496148 of per e-mail via [email protected]