Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Podo Linea deelt de ervaring met een webshop van Thijsen

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Podo Linea deelt de ervaring met een webshop van Thijsen

Podo Linea deelt de ervaring met een webshop van Thijsen

Podo Linea deelt de ervaring met een webshop van Thijsen

In deze blog stellen wij Marisa Annegarn, marketingmedewerker bij Podo Linea, aan u voor. Wij verzorgen als drukkerij het POS-materiaal voor Podo Linea. In het kader van innovatie en efficiency hebben wij onlangs een unieke webshop voor het bedrijf mogen maken waarin zij nu de POS materialen presenteren aan hun vestigingen. Marisa stelt zich in dit artikel graag voor.

Mijn naam is Marisa van Podo Linea, onderdeel van Retail organisatie ANWR- GARANT Nederland.  Podo Linea is een samenwerkingsconcept voor winkels gespecialiseerd in comfort en pasvorm schoenen.  Podo Linea telt 50 aangesloten winkels, verspreid over het hele land. Graag delen wij onze ervaring met Thijsen drukkerij.

Wij bieden onze leden maatwerk POS pakketten aan.  Thijsen drukkerij heeft voor ons een complete webshop op maat gerealiseerd. In de webshop kunnen de ondernemers zelf eenvoudig het gewenste POS pakket samenstellen.

Het is een groot voordeel dat er in  één online omgeving zichtbaar is welke POS materialen er beschikbaar zijn. Met daarbij duidelijke previews van de diverse producten. Het bestelproces is zeer eenvoudig en alles op het gebied van POS bestellen centraal georganiseerd. Thijsen exporteert de orders zelf uit de shop, waardoor zij een hoop werk voor ons uit handen nemen.

POS bestellingen, zoals posters, banners en showcards komen direct binnen bij Thijsen Drukkerij.  Als klant worden wij ontzorgt bij het bestelproces wat voor ons zeer belangrijk is. Is er een nieuwe POS actie? Dan plaatsen we deze direct in de webshop en is Thijsen drukkerij gelijk op de hoogte van de bestelling. Het is zelfs mogelijk om items uit de shop na te bestellen. Het plaatsen van nieuwe producten neemt Thijsen zelfs voor ons uit handen. Op deze manier wordt er uiterst snel en efficiënt gewerkt.

De betrokkenheid van Thijsen en de combinatie van de webshop en het drukwerk heeft ons overtuigd om alles bij één partij onder te brengen.

Door deze buitengewoon prettige samenwerking creëren we samen een fantastisch eindproduct. De webshop is erg praktisch in gebruik en ziet er professioneel uit.  Daarnaast is de prijs- kwaliteitsverhouding van het drukwerk ook goed. Wij kunnen het andere retailers zeker aanraden!