Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Laatste nieuws - Thijsen als huisdrukker voor Appèl en Markies Catering

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Thijsen als huisdrukker voor Appèl en Markies Catering

Thijsen als huisdrukker voor Appèl en Markies Catering

  • Geplaatst op
  • Door Thijsen Drukkerij
  • Geplaatst in signing
Thijsen als huisdrukker voor Appèl en Markies Catering

Als huisdrukkerij voor Appèl, gespecialiseerd in bedrijfscatering en Markies Catering, marktleider in de onderwijscatering, zoomen wij in deze blog graag in op het mooie drukwerk en de signing materialen die wij maken voor de ruim 360 locaties van beide cateraars samen.

Appèl Bedrijfscatering verzorgt de bedrijfscatering op meer dan 160 locaties in Nederland. Op hun eigen creatieve wijze creëren zij een bedrijfsrestaurant dat aansluit bij het karakter van de organisatie. Dit doen zij altijd met liefde voor eten en mensen. Al bijna 40 jaar zorgt Appèl voor een mooi en gastvrij bedrijfsrestaurant, met kwalitatief hoogwaardig eten en drinken in een gemoedelijke sfeer.

Markies Catering verzorgt de catering op meer dan 200 onderwijsinstellingen. Zij creëren op creatieve wijze een schoolkantine waar leerlingen kunnen genieten van gezond en lekker eten.

Wij zijn er trots op dat wij als drukkerij een bijdrage mogen leveren aan de sfeer die Appèl en Markies Catering creëren in bedrijfsrestaurants en op scholen.

Ten aanzien van de signing materialen hebben wij onder andere de plafondborden, banners, posters, stickers en displays mogen realiseren. Thijsen Drukkerij is al jaren gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige signing materialen die opvallen en de aandacht trekken.

In een interview met Joyce van den Heuvel, operationeel medewerker binnendienst bij Appèl, komt naar voren dat wij deze kwaliteit als drukkerij ook waarmaken.

‘’Wij werken inmiddels al geruime tijd samen met Thijsen Drukkerij. Thijsen denkt altijd met ons mee en geeft de juiste adviezen over de meeste geschikte signing materialen. Wij merken dat het prettig werkt om een vast aanspreekpunt te hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en houden we de lijntjes kort. Zowel de locaties van Appèl als Markies Catering zijn erg dynamisch, hierdoor komen er veel ad hoc aanvragen. Ook hierin is Thijsen een hele fijne partij, er wordt snel geschakeld waardoor krappe deadlines alsnog gehaald worden. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Thijsen Drukkerij.”

Naast de signing materialen realiseert Thijsen ook het drukwerk voor Appèl en Markies. Hiertoe behoren onder andere de brochures, tafelkaarten en de menukaarten. Het drukwerk sluit perfect aan op het karakter van de organisatie.

Ook over de kwaliteit en de look & feel van het drukwerk reageert Joyce van den Heuvel enthousiast. “Al het drukwerk ziet er netjes en verzorgd uit wat de uitstraling van onze cateringlocaties ten goede komt. De combinatie van service, prijs, kwaliteit en transparantie zijn uitstekend. Bedrijfscatering is een continu proces van vernieuwing, initiatief nemen en aandacht geven en altijd met duurzaamheid in het achterhoofd. Appèl en Markies Catering gaan door waar anderen ophouden”.

Als drukkerij herkennen wij ons precies in deze filosofie. Wij danken Appèl en Markies voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen nog op een langdurige plezierige samenwerking.