Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Laatste nieuws - Thijsen en DMG tillen samenwerking naar een hoger niveau

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Thijsen en DMG tillen samenwerking naar een hoger niveau

Thijsen en DMG tillen samenwerking naar een hoger niveau

  • Geplaatst op
  • Door Thijsen Drukkerij
Thijsen en DMG tillen samenwerking naar een hoger niveau

In deze blog leest u hoe de samenwerking tussen DMG en Thijsen drukkerij is verlopen.

DMG, De Mandemakers Groep uit Waalwijk, is in Nederland de grootste speler op gebied van keukens, badkamers en meubels. Het bedrijf dat in 1978 opgericht werd door Ben Mandemakers, heeft meer dan 5000 medewerkers en kent vele winkelformules. Bekende namens zoals Brugman Keukens, Keuken Kampioen, Keuken Concurrent, Mandemakers, Piet Klerkx en vele anderen.

Klanten kunnen bij DMG dan ook terecht bij de winkelformule die het best bij hen past qua stijl en budget. Met recht kan gesteld worden dat DMG een grote diversiteit in aanbod kent. DMG heeft bewust gekozen voor Thijsen drukkerij.

Frans Bouwmeester, afdelingshoofd bedrijfsbureau over de samenwerking met Thijsen


“De persoonlijke benadering in de samenwerking met mensen van Thijsen is een belangrijke factor. Men begrijpt onze dynamische cultuur en zijn voor ons een verlengstuk om onze interne klanttevredenheid op een hoog niveau te brengen en houden. Dit komt tot uiting middels het controleren van onze bestellingen en meedenken hoe het efficiënter kan. Voor ons een groot plus punt! Het op sommige momenten ‘s avonds en in het weekend doorgaan met het verwerken van onze opdrachten om zodoende gezamenlijk onze deadlines te halen voelt als teamwork en wordt door DMG zeer gewaardeerd. 

Ik kan Thijsen drukkerij iedereen aanbevelen. Haar ondernemerschap en klant gerichtheid is bijzonder. Dat blijkt wel uit de manier van samenwerken. Samen met ons doorgaan, tot de klus geklaard is.”


Voor DMG produceren wij garenloos gebrocheerde verkoopboeken en POS materialen, zoals; posters, prijskaarten, stickers en tegelpaneelkaartjes.