Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Laatste nieuws - Thijsen Online - uw reclame centraal, snel & persoonlijk

  1. Home
  2. Laatste nieuws
  3. Thijsen Online - uw reclame centraal, snel & persoonlijk

Thijsen Online - uw reclame centraal, snel & persoonlijk

  • Geplaatst op
  • Door Thijsen Drukkerij
Thijsen Online - uw reclame centraal, snel & persoonlijk

De online oplossing!

Stelt u zich eens voor, al uw huisstijl, uw print en uw promotie producten van uw organisatie in één volledig geautomatiseerd systeem! Thijsen Online! Wij creëren uw eigen brandportal met uw eigen login om al uw print communicatie in uw huisstijl te bestellen. Met de geavanceerde brandportal beheert u de processen centraal en kunnen medewerkers (met hun eigen login) van uw organisatie gemakkelijk producten bestellen, aanpassen en beheren. Maar ook de inzet van uw signing e.d. per winkel/ vestiging is te visualiseren!

 

Persoonlijk in reclame

Campagnes en individuele bestanden zijn hierdoor snel op afroep te personaliseren en te bestellen. De personalisering van uw marketing-materialen is op verfijnde wijze verweven in uw brandportal en zorgt altijd voor de juiste opmaak. Dit is met name voor organisaties met meerdere vestigingen erg interessant. Elke vestiging kan snel en gemakkelijk een eigen pakket uit de promotiecampagne samenstellen.

 

Verhoog uw klantloyaliteit

De consument zoekt een reden tot vertrouwen en waardering in de reclame-uitingen van u als bedrijf. Maar hoe kunt u dit gevoel het beste overbrengen op uw klanten? In onze eerdere blog las u over het fysieke aspect van print t.o.v. digitale reclame. Uit onderzoeken bleek de authenticiteit en het tastbare van print het vertrouwen van de consument te verhogen. Daarbij zorgen gepersonaliseerde reclames voor meer waardering bij de consument, dit resulteert in loyale klanten die het u eerder zullen gunnen dan de concurrent.

 

Uw merk altijd en overal

Het is voor een merk erg belangrijk altijd de juiste en meest actuele informatie op afroep in de juiste huisstijl de wereld in te brengen. Tegenwoordig moet er op verschillende manieren en momenten worden gecommuniceerd om relevant te blijven voor de doelgroep. Online, in een brochure of in een winkel is het essentieel om dit op een duidelijk herkenbare wijze te doen. Merk- en huisstijl-consistentie resulteren ook in het eerdergenoemd vertrouwen en waardering bij consumenten.

 

Ons doel is uw doel

Ons doel is om u als bedrijf hierin optimaal te ondersteunen, om zo het maximale uit al uw reclame-uitingen te halen, van idee tot montage. Thijsen onderscheidt zich door de nieuwste druktechnieken in huis te halen en te combineren met de brandportal die het marketeers makkelijker maakt nieuwe campagnes te maken en te lanceren. Met Thijsen Online ontzorgen wij u volledig. Daarnaast verzorgen wij het voorraadbeheer, levering en montage van uw marketing-materialen.

 

 

 

Benieuw naar de mogelijkheden van Thijsen Online?

Bel ons gerust voor een demo! Wij laten u graag zien wat deze online-oplossing voor u kan betekenen.