Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken
  1. Home
  2. Speciale effecten

Speciale effecten

Innovatie staat bij Thijsen hoog in het vaandel. Daarom laten we u graag kennismaken met onze specials die ons onderscheidend maken.

3D EFFECT

Maak van elke afbeelding een eyecatcher met het speciale 3D-effect (dimensional printing). Er is geen extra drukgang voor nodig en ook geen aparte apparatuur. We brengen een spectaculair reliëfeffect aan, op vrijwel elke papiersoort, all over of op elementen die u wilt laten opvallen. Innovatie staat bij Thijsen hoog in het vaandel. Daarom laten we u graag kennismaken met onze specials die ons onderscheidend maken.PMS

We denken graag met u mee om te ontdekken wat voor úw huisstijl de beste keuzes zijn. Soms kan bijvoorbeeld een aparte papiersoort nét die extra dimensie geven en soms geeft (digitale) vervaardiging in uw eigen huisstijlkleur (PMS) het mooiste effect. Maak gebruik van onze kennis en laat u goed adviseren.

SPOT GLOSS

Met een spotvernis geeft u uw drukwerk een extra allure. In één drukgang brengen we een aparte lak aan, all-over of op elementen die op moeten vallen. Snel, efficiënt en uiterst nauwkeurig.SPOT MAT

Een eenvoudige toevoeging kan uw drukwerk bijzonder maken. Neem bijvoorbeeld een transparante spot mat-lak: hiermee kunnen we details subtiel accentueren. Een mooie manier om uw bedrijfsnaam of logo toe te voegen als een soort watermerk. Stijlvol, bescheiden, maar toch nét een beetje anders.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze drukkerij is uitgerust met de meest hoogwaardige machines. Zo bent u bij elke oplage, ook bij 1 exemplaar, verzekerd van de beste kwaliteit.

100 jaar ervaring

We houden van een persoonlijke aanpak en trekken het liefst samen met u op. Dat communiceert niet alleen prettig, het leidt ook tot verrassende creatieve oplossingen.

Klantgerichte aanpak

We houden van een persoonlijke aanpak en trekken het liefst samen met u op. Dat communiceert niet alleen prettig, het leidt ook tot verrassende creatieve oplossingen.

Grote diversiteit

U kunt het zo gek niet bedenken, of we kunnen het maken. We weten van de hoed en de rand en adviseren u graag over de mogelijkheden.