Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken
  1. Home
  2. Verpakkingen
Heeft u een verpakking voor uw product of drukwerk nodig? We laten u graag kennismaken met vernuftige technieken en innovatieve vindingen, in allerlei formaten, verzendbaar en voor elk budget. Kies het product dat het beste bij u past. Lees meer
€145,00
Op voorraad
Specificaties
Gesloten formaat pillowpak 200 x 150 x 30 mm
Gesloten formaat pas verpakking 130 x 105 mm
Open formaat pas verpakking 105 x 302 mm
Gesloten formaat verpakkingsdoosje 110 x 110 x 110 mm
Materiaal 300 grams sulfaat karton (wit)
Bedrukking cadeau envelop / pillowpack Eenzijdig full colour
Bedrukking klantenpas / cadeaupas verpakking Tweezijdig full colour
Bedrukking gesloten verpakkingsdoosje Eenzijdig full colour
Afwerking cadeau envelop / pillowpack Stansen en plakken
Afwerking klantenpas / cadeaupas verpakking Stansen
Afwerking gesloten verpakkingsdoosje Stansen en plakken
Verzending Op 1 adres geleverd
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Informatie

De verpakking van uw product, is het eerste wat uw klant ziet. Hoe meer deze verrast of opvalt, hoe groter de aandacht. Heeft u een verpakking voor uw product of drukwerk nodig? We laten u graag kennismaken met vernuftige technieken en innovatieve vindingen, in allerlei formaten, verzendbaar en voor elk budget. Uitgangspunt is dat uw product de aandacht en uitstraling krijgt die het verdient. Ook is het mogelijk om het gehele design van uw verpakking door ons te laten verzorgen. Bent u hierin geïnteresseerd? Laat het ons weten.

Wilt u ook een verpakking laten maken? Bel of mail gerust even. We komen graag bij u langs met voorbeelden om u op ideeën te brengen!

Hoogwaardige kwaliteit

Onze drukkerij is uitgerust met de meest hoogwaardige machines. Zo bent u bij elke oplage, ook bij 1 exemplaar, verzekerd van de beste kwaliteit.

100 jaar ervaring

We houden van een persoonlijke aanpak en trekken het liefst samen met u op. Dat communiceert niet alleen prettig, het leidt ook tot verrassende creatieve oplossingen.

Klantgerichte aanpak

We houden van een persoonlijke aanpak en trekken het liefst samen met u op. Dat communiceert niet alleen prettig, het leidt ook tot verrassende creatieve oplossingen.

Grote diversiteit

U kunt het zo gek niet bedenken, of we kunnen het maken. We weten van de hoed en de rand en adviseren u graag over de mogelijkheden.